Kennisdagen

Het besturen van een vereniging is leuk om te doen, maar is tegelijkertijd ook een inspannende en tijdrovende aangelegenheid. Uitdagingen van diverse aard moeten worden getackeld. Wat voor de ene vereniging nog een uitdaging is, kan voor de andere vereniging bekend terrein zijn. Kortom, bestuurders kunnen leren van elkaar door elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en verhalen te delen.
 
Workshops
Tijdens de workshops worden kennis en ervaringen over verschillende onderwerpen die bij voetbalverenigingen spelen, uitgewisseld. Lees hier welke workshops er gegeven zullen worden.
 
Programma KNVB Kennisdagen:
- 12.45 uur: Ontvangst met lichte lunch
- 13.30 uur: Workshop 1
- 14.45 uur: "Voetbalplein"
- 15.45 uur: Workshop 2
- 17.00 uur: Borrel informeel netwerken in ontvangstruimte
- 18.00 uur: Buffet en aansluitend een wedstrijd
 
Het tijdschema van de Kennisdagen kan per locatie enigszins afwijken van bovenstaande planning. Het definitieve programma ontvang je ná inschrijving voor de betreffende Kennisdag.
 
Schrijf je in voor één van de volgende KNVB Kennisdagen:
Wil je in contact komen met verenigingen bij jou in de buurt? Zorg dan dat je je inschrijft voor de Kennisdag van het bijpassende district. Bovendien wordt de inhoud van de KNVB workshop afgestemd op de bestuurlijke problematiek die er in jouw district voornamelijk speelt.