Registreer gebruikers van Sportlink Club!

Uitgegeven: 5 november 2015 14:24
Laatst gewijzigd: 5 november 2015 15:46
Bron: 
KNVB

Sportlink is hét pakket voor de ledenadministratie van uw vereniging. Om u en uw mede bestuursleden zo goed mogelijk te helpen, is het van belang dat alle gebruikers van Sportlink Club goed geregistreerd staan. Dat gebeurt nu nog te weinig waardoor de secretaris van de club onnodig belast wordt.

Stel er heeft een wijziging in Sportlink Club plaatsgevonden bij het versturen van de contributiefacturen? Dan informeren wij hier graag de penningmeester van uw vereniging over. Logisch, want dit nieuws is het meest relevant voor de penningmeester.

Maar als Sportlink niet op de hoogte is van de persoonsgegevens van de penningmeester, gaat het bericht automatisch naar de secretaris van de vereniging. Sportlink heeft geconstateerd dat in veel gevallen de gegevens van gebruikers ontbreken en roept alle verenigingen op de registratie van de Sportlink Club-gebruikers te completeren met de persoonsgegevens.

Lees hier hoe u de secretaris kunt ontlasten en hoe de beheerder van Sportlink Club de gebruikers kan koppelen aan de juiste personen.

 
 

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.