Kampioen? Ga naar de Johan Cruijff Schaal!

Uitgegeven: 12 juni 2014 11:48
Laatst gewijzigd: 12 juni 2014 12:00
Bron: 
KNVB

Het seizoen zit er op. Wederom stelt de KNVB alle kampioenen van het voetbalseizoen in de gelegenheid tegen een zacht prijsje met spelers en begeleiders aanwezig te zijn bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

Kampioen worden is immers een hoogtepunt voor iedere voetballer en dat moet gevierd worden! De ontmoetingplaats voor al die kampioenen is net als in voorgaande jaren de Amsterdam ArenA. In dat stadion staat landskampioen Ajax aan het begin van het seizoen tegenover bekerwinaar PEC Zwolle.

Dit jaar staat ‘Kampioenen ontmoeten Kampioenen’ voor zondag 3 augustus 2014 om 18.00 uur op het programma.

Het is de bekroning van een prachtig voetbaljaar, maar ook de aftrap van het nieuwe seizoen. Vorig seizoen waren er ruim 10.000 kampioenen aanwezig op het kampioensfeest in de Amsterdam ArenA.

Welke kampioensteams kunnen het kampioensfeest bijwonen?

Alle kampioenen kunnen het kampioensfeest meemaken. Ieder kampioensteam kan minimaal 10 kaartjes bestellen (er is dit jaar geen maximum). De KNVB heeft voor de kampioensteams extra voordelige toegangskaarten klaarliggen: de prijs bedraagt € 10,- per kaart per persoon. 

En met dit certificaat geef je jullie kampioenschap nog een extra gouden randje!

Kampioenschap
De strijd om de Johan Cruijff Schaal is het feest van alle kampioenen van Nederland. Onder het motto Kampioenen ontmoeten Kampioenen wonen alle nummers één jaarlijks de opening van het nieuwe voetbalseizoen bij. ,,Uit eigen ervaring weet ik dat voor een voetballer weinig zaken zo indrukwekkend zijn als een titel. Een kampioenschap is iets moois op het moment zelf, maar ook iets waar je nog jaren later nog met plezier aan terugdenkt”, zegt Johan Cruijff, naamgever van het evenement.

Inschrijven

Schrijf je hier in!

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.