Registreer je scheidsrechters in Sportlink_Club

Uitgegeven: 12 juni 2015 15:26
Laatst gewijzigd: 12 juni 2015 15:26

In de week van 3 tot en met 11 oktober 2015 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet, en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Om ook de scheidsrechters van jouw vereniging in het zonnetje te zetten, hebben wij (actuele) contactgegevens van de scheidsrechters nodig. Op de valreep van de zomerstop, vragen wij jullie dan ook om alle verenigingsscheidsrechters (van de pupillenscheidsrechters van 12 jaar tot aan de seniorenscheidsrechters) te registreren in Sportlink (voor uitleg, klik hier). Wij zorgen er vervolgens voor dat zij in oktober, tijdens de week van de scheidsrechter, een persoonlijk bedankje ontvangen.

Uiteraard roepen we ook de verenigingen op om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter verzorgd door het thuisspelende team, een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue?

Gelukkig is er nog voldoende tijd om als vereniging na te denken hoe jullie invulling willen geven aan deze bijzondere week! Zo zorgen KNVB en verenigingen er samen voor dat scheidsrechters het bedankje krijgen dat ze verdienen.

Wil je een leuk idee delen, stuur dit dan naar weekvandescheidsrechter@knvb.nl . Heb je vragen, neem dan contact op met de afdeling scheidsrechterszaken van het district.

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.