2 december: Nationale VoetbalVakbeurs

Uitgegeven: 5 oktober 2015 10:00
Laatst gewijzigd: 5 oktober 2015 10:00

Hoe genereer ik meer inkomsten, hoe introduceer ik cashless betalen in de kantine of welke juridische dienstverlening kan ik als vereniging krijgen? Op al deze en nog veel meer vragen vind je het antwoord op de Voetbal Vakbeurs, hét jaarlijkse evenement, waar toeleveranciers en belanghebbenden van deze mooie sport bij elkaar komen. Dit unieke concept wordt op woensdag 2 december a.s. alweer voor de 4e keer georganiseerd door ZPRESS Sport in de evenementenhal in Gorinchem.

Verenigingen ontmoeten leveranciers
Zo’n 8.000 bezoekers (voorzitters, bestuurders, trainers, sportfysiotherapeuten, penningmeesters en sportambtenaren) komen op één dag in contact met 250 bedrijven, waaronder kunstgrasleveranciers, sportmerken, medische leveranciers, horeca, sponsorsystemen en vele andere interessante leveranciers voor de sportvereniging.

Bezoekers
Zit je in het bestuur van een sportvereniging, of ondersteun je de vereniging op een andere manier als vrijwilliger, denk hierbij aan terreinbeheerder, fysiotherapeut of trainer? Dan is de Nationale Voetbal Vakbeurs iets voor jou! Het doel van de Nationale Voetbal Vakbeurs is om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je in contact te brengen met bedrijven en adviseurs die je kunnen ondersteunen bij het werven van sponsors, facilitaire aanbestedingen, blessure preventie en meer.

Meld je hier gratis aan voor de entreekaart!

KNVB
Natuurlijk is de KNVB ook vertegenwoordigd op de beurs. ‘Voetbal om van te houden’, dat is waar de KNVB voor staat. Bezoekers kunnen de KNVB om advies vragen bij uitdagingen die zij met hun vereniging verwachten aan te gaan. Ook kunnen ze in contact komen met de verenigingsadviseur uit hun eigen regio.  Kortom: de KNVB staat voor je klaar en is benieuwd naar alle mooie successen, wensen en vragen! Deze editie is de KNVB samen met partners ING en ARAG te vinden op het Voetbalplein, we ontmoeten je daar graag op 2 december.

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.