Hoe bedank jij de scheids? Week v/d Scheidsrechter

Uitgegeven: 31 augustus 2015 12:00
Laatst gewijzigd: 31 augustus 2015 11:45

Elk jaar vindt sportbreed in oktober de Week van de Scheidsrechter plaats. Een week helemaal in het teken van onze scheidsrechters. Dit jaar vindt de week plaats van 3 tot 11 oktober. Hopelijk doet ook jullie vereniging dit jaar (weer) mee, zodat er zoveel mogelijk verenigingen een bijdrage leveren aan de Week van de Scheidsrechter. Om jullie deelname en creativiteit te stimuleren hebben we een leuke actie bedacht. 

Hoe bedanken jullie de scheidsrechters?
Dit jaar biedt de KNVB namelijk de mogelijkheid een plan in te dienen voor de Week van de Scheidsrechter. De leukste plannen belonen wij met het betalen van de rekening (met een max. van €500,- inclusief BTW). Wellicht hebben jullie al ideeën, of heb je nog wat inspiratie nodig van afgelopen jaar? Wij roepen jullie in ieder geval op met ons te delen hoe jouw vereniging de scheidsrechters in het zonnetje gaat zetten in de week van 3 tot 11 oktober. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Ook als KNVB maken wij graag van de gelegenheid gebruik de scheidsrechters te bedanken. We willen al onze scheidsrechters een cadeautje sturen in de week van de scheidsrechters. Hiervoor hebben wij (actuele) contactgegevens van jullie verenigingsscheidsrechters nodig. Wij vragen jullie dan ook alle verenigingsscheidsrechters (van de pupillenscheidsrechters van 12 jaar tot aan de seniorenscheidsrechters) te registreren in Sportlink voor 15 september a.s. (voor uitleg, klik hier). Zo kunnen we zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun inzet! 

Tijdens de Week van de Scheidsrechter zijn er ook mooie prijzen te winnen voor scheidsrechters van jouw vereniging. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een dag op trainingstage met de betaald voetbal scheidsrechters winnen, of een clinic waarbij ze via een officiële headset één op één wordt gecoacht door een betaald voetbal scheidsrechter tijdens hun wedstrijd. Wil je een scheidsrechter nomineren om in aanmerking te komen voor een van deze prijzen, stuur dan een mail met de voorkeursprijs, adres en motivatie naar weekvandescheidsrechter@knvb.nl. 

Op de pagina www.knvb.nl/scheidsrechtersbedankt kun je ook een set met banners en logo van de Week van de Scheidsrechter downloaden. De banners kunnen jullie gebruiken op de website en wellicht willen jullie het logo wel gebruiken in een van jullie verenigingsacties. Ook is hier een filmpje te vinden over de Week van de Scheidsrechter, die door de verenigingen te gebruiken is!

Wij kijken uit naar jullie voorstellen.

Meer scheidsrechtersnieuws of meedoen aan spelregelvragen, kijk dan ook op www.facebook.com/scheidsrechters  

 

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.