Maak kans op clinic van Anouk Hoogendijk

Uitgegeven: 16 februari 2016 10:41
Laatst gewijzigd: 16 februari 2016 14:04
Bron: 
KNVB Media

Mini-pupillen- en jeugdcoördinatoren betekenen veel voor het amateurvoetbal van Nederland. Via deze weg willen wij als KNVB onze waardering uiten voor hun werkzaamheden. Om de ondersteuning vanuit de KNVB te optimaliseren en nog meer af te stemmen op de praktijk zijn wij een onderzoek gestart. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met een studente in het kader van het afronden van de Bacheloropleiding Sport & Leisure aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Binnen dit onderzoek staat het aanbod van voetbalactiviteiten voor mini-pupillen centraal. Om het aanbod in kaart te brengen hebben wij niet alleen gegevens nodig van voetbalverenigingen die voetbalactiviteiten voor mini-pupillen aanbieden, ook de gegevens van voetbalverenigingen die geen voetbalactiviteiten voor mini-pupillen aanbieden zijn voor ons belangrijk. De vragenlijst heeft betrekking op mini-pupillen in de leeftijd 4-5-6-7 jaar die nog niet in de F-jeugd spelen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. De verstrekte gegevens zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden. Neem rustig de tijd om de vragen en stellingen door te lezen en probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Als dank voor de medewerking aan het onderzoek maak je (of de voetbalverenging) automatisch kans op een van onderstaande prijzen:

  • 1 x clinic voor de mini-pupillen van uw vereniging m.m.v. Anouk Hoogendijk (ambassadrice Welpenvoetbal) incl. materialenpakket voor mini-pupillen van jouw vereniging (o.a. 2 doeltjes, ballen, hesjes)
  • 5 x materialenpakket voor de mini-pupillen van jouw vereniging (o.a. 2 doeltjes, ballen, hesjes)
  • 4 x 10 kaarten voor de wedstrijd Nederland – Frankrijk op vrijdag 25 maart a.s. in het familievak

 
Tevens kunnen alle verenigingen die deelnemen een beroep doen op verenigings-ondersteuning middels het project ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’.

Onderstaande link leidt automatisch naar de vragenlijst.
http://diy.smartallies.nl/s/5698f0e230801

Gelieve de vragenlijst in te vullen vóór 29-02-2015. Mocht dit onderzoek niet voor jou bestemd zijn, wil je dan zo vriendelijk zijn om dit bericht door te sturen naar de juiste persoon binnen de voetbalvereniging?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de productmanager Welpenvoetbal Maarten de Backer via maarten.debacker@knvb.nl. Meer informatie over Welpenvoetbal vindt je op deze pagina.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.