KNVB opent kantoor in Eindhoven

Uitgegeven: 11 maart 2015 13:00
Laatst gewijzigd: 11 maart 2015 13:41
Bron: 
KNVB

De KNVB betrekt vanaf volgend seizoen een kantoor in Eindhoven. De KNVB ondertekende vandaag een contract voor tien jaar met PSV voor de huur van kantoorruimte in het Philips Stadion. Het kantoor in Eindhoven wordt voor de KNVB een van de drie landelijke steunpunten van waaruit alle competitiezaken voor amateurvoetballend Nederland worden geregeld. Het KNVB bondsbureau in Zeist is een van de andere drie steunpunten en de derde zoekt de KNVB in de regio Zwolle.

“Vanuit Eindhoven gaan we alle competitiezaken voor het amateurvoetbal van zuid Nederland organiseren”, zegt interim-directeur amateurvoetbal Hans Spierings van de KNVB. “Dat gebeurt nu nog vanuit Breda en Nieuwstadt, maar gaan we dus vanaf één locatie doen. Het Philips Stadion is daarvoor de ideale locatie. Het ademt voetbal en ligt heel centraal.”

Nieuwe inrichting KNVB

De KNVB wil voetbal zo goedkoop mogelijk aanbieden en zet zich ervoor in de contributie van de leden zo efficiënt mogelijk te besteden. In dat kader heeft de voetbalbond kritisch gekeken naar de huisvesting en de conclusie was dat die efficiënter kan. De KNVB werkt op dit moment namelijk nog vanuit zeven kantoren, terwijl tegenwoordig voor dezelfde werkzaamheden slechts drie panden nodig zijn. 

Tegelijkertijd richt de KNVB om en nabij dertig regionale steunpunten in, van waaruit verenigingsadviseurs gaan werken. Deze steunpunten komen bij voorkeur op het sportpark van een voetbalvereniging. Door deze nieuwe inrichting komt de KNVB enerzijds dichterbij verenigingen te staan, terwijl anderzijds kosten voor huisvesting worden bespaard door centraal te doen wat centraal kan.

Hier lees je meer over de organisatieontwikkeling en de nieuwe inrichting van de KNVB.

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.