Informatie over verzekeringen Aon

Uitgegeven: 17 april 2014 15:03
Laatst gewijzigd: 17 april 2014 19:53
Bron: 
KNVB

De KNVB en Aon hebben, zoals bekend, een samenwerking en bieden voor de aangesloten verenigingen van de KNVB diverse verzekeringen aan. Hierbij informatie over de collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering die de KNVB voor haar aangesloten verenigingen en leden heeft afgesloten.

Collectieve aansprakelijkheidsverzekering
Deze verzekering dekt aansprakelijkheid van de verzekerden bij alle clubactiviteiten, zoals deelname aan trainingen en wedstrijden, bezoek aan vergaderingen en cursussen en als toeschouwer van uit- en thuiswedstrijden en de reis naar en van deze activiteiten. De verzekering kent een eigen risico van EUR 500,00 en een secundair karakter (derhalve gaat de eigen aansprakelijkheidsverzekering voor).

Voor een uitgebreid dekkingsoverzicht, klik hier.

Omdat deze verzekering is ontwikkeld als een soort vangnet, adviseren Aon en de KNVB de verenigingen ook een eigen aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Naast een mogelijk lager eigen risico, zal veelal legionella (die onder deze collectieve polis is uitgesloten) dan meeverzekerd zijn.

Collectieve ongevallenverzekering
Onder deze dekking valt schade na een ongeval bij alle clubactivteiten, zoals deelname aan trainingen en wedstrijden, bezoek aan vergaderingen en cursussen en als toeschouwer van uit- en thuiswedstrijden en de reis naar en van deze activiteiten. (Assistent)-scheidsrechters zijn meeverzekerd.

De KNVB-pakketverzekering
Naast de collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering biedt Aon i.s.m. de KNVB een pakket aan aanvullende verzekeringen, op maat voor uw vereniging. Denk bijvoorbeeld aan een bestuurdersaansprakelijkheids-, uitgebreide inventaris & opstal- en kunstgras en evenementenverzekering.

Informatie via www.sportverzekeringen.nl
Meer informatie?  Kijk dan op www.sportverzekeringen.nl. Via het logo van de KNVB vindt u alle verzekeringen en kunt u de gewenste polis direct afsluiten. Ook schades kunt u via de site aan ons doorgeven, via het tabblad ‘schades melden’. Bellen met de Aon klantenservice kan natuurlijk ook, via telefoonnummer 010 - 448 88 75.
 

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.