Kerstboodschap Michael van Praag

Uitgegeven: 20 december 2013 23:01
Laatst gewijzigd: 2 januari 2014 22:35
Bron: 
KNVB

Bondsvoorzitter Michael van Praag blikt in zijn kerstboodschap terug op het afgelopen voetbaljaar en spreekt zijn waardering uit voor alle voetballiefhebbers in het algemeen en de leden van de KNVB in het bijzonder.

Van Praag: ,,Met gepaste ontroering stel ik vast dat u, met al uw bevlogenheid, oprechtheid, gevoel voor rechtvaardigheid en veel doorzettingsvermogen, invulling hebt gegeven aan het thema 'respect'. U heeft daarmee iets heel belangrijks bewezen. Namelijk het feit dat we samen in staat zijn om stappen te zetten, op weg naar het vooral weer kunnen koesteren van onze prachtige sport. Want de ontelbare fantastische momenten, die er op en rond al onze velden in alle soorten en maten zijn, maken ons voetballeven rijk.”

Van Praag vervolgt: ,,Voetbal is van iedereen. Dus ook van degenen die de kans nog hopen te krijgen om zoveel mogelijk op een veilige, prettige manier te genieten van onze sport, met het vele goede daarop en daaraan. En samen zetten we nu vast en zeker weer een volgende stap, op weg naar nog meer respect en daarmee, voor ons allemaal, nog meer plezier. Want het voetbal, én u, verdienen het.”

Bekijk de video voor de volledige kerstboodschap van bondsvoorzitter Michael van Praag.

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.