De Leeuw op weg naar Brazilië

Uitgegeven: 15 november 2013 10:29
Laatst gewijzigd: 15 november 2013 15:47

Bron: 
KNVB

Het Nederlands elftal gaat naar het WK in Brazilië. De weg naar het WK beleven we met z’n allen. Spelers, technische staf, sponsoren en fans. We schrijven samen geschiedenis. Samen vormen we één reusachtige Oranje Leeuw.

Na Andorra uit (plaatsing WK) en Hongarije thuis (Oranje Samba), staat het volgende hoofdstuk uit de reis in het teken van de Leeuw. Tijdens Japan - Nederland en Nederland – Colombia wordt dit op tal van manieren zichtbaar. De hoogtepunten zijn:

Het spandoek. Tijdens Nederland – Colombia, onthullen we in de Amsterdam ArenA een reusachtig spandoek. Een spandoek met een Oranje Leeuw, volledig gemaakt van foto's van Oranjefans van over de hele wereld.

Het hol van De Leeuw. Leeuwen mogen gratis naar Nederland – Colombia. Nederlanders met het woord 'Leeuw' in hun voor- of achternaam krijgen - in samenwerking met de Telegraaf - gratis toegang tot de wedstrijd. Zij hebben een eigen vak in het stadion: Het Hol van De Leeuw (vak 115). Inmiddels hebben meer dan 8.000 Leeuwen zich voor deze actie aangemeld.

Het virus. Nu, acht maanden voor de aftrap, vertonen de eerste Nederlanders symptomen van een mysterieus virus. Een virus dat De Leeuw in ons naar boven laat komen. Want De Leeuw heerst in ons allemaal. De vraag is dus niet of, maar wanneer het jou te pakken heeft. De eerste beelden zien hier te zien.

Leeuw op pad. Rondom de wedstrijden maken we op een ludieke manier duidelijk dat er een reusachtige Leeuw op weg is naar Brazilië. Via Genk. Naar Amsterdam. Naar Rio.

Aanvullend worden er rondom de wedstrijden tal van activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Wij, De Leeuw, zoals schminkacties, speciale optredens en De Leeuw of the Match.

Volg de reis naar het WK op onsoranje.nl/sswg of schrijf mee met #SSWG.
Samen schrijven we geschiedenis!

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.